Driewielfiets Driewielfietsen 3 wiel fiets Verkoop en Verhuur. Ook met trapondersteuning. (Elektrisch)

CONTACT: Driewielfietsen

 

CONTACT:


Scootmobielshop BV. Enschede


Hengelosestraat 116


7514AK Enschede


Tel. 053-4363600


Email: info@scootmobielshop.com


Website: www.scootmobielshop.comOPENINGTIJDEN:


Ma-Vr   11.00 - 17.00 uur
Za.        11.00 - 16.00 uur
Zo.        Op afspraak


bellen via mobiele telefoon: +31534363600 ◄ KLIK

Kaart en Routeplanner Scootmobielshop Enschede

Een driewielfiets huren.
Een driewielfiets is geschikt voor mensen die niet goed op een gewone fiets kunnen fietsen. Bijvoorbeeld door een verminderd evenwichtsgevoel, krachtgebrek of gewrichtsproblemen. De driewielfiets is verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Veel driewielfietsen kunnen worden uitgevoerd met een elektromotor of een trapondersteuning. Als u vanwege een langdurige ziekte of beperking geen lange afstanden meer kunt lopen, dan is uw bewegingsvrijheid buitenshuis beperkt. Om ervoor te zorgen dat u er toch weer op uit kunt, naar de winkel, familie, vrienden, de dokter etc. Een driewielfiets is een fiets met meestal één wiel voor en twee wielen achter. Ze zijn er ook met twee wielen voor en één wiel achter. Driewielfietsen zijn geschikt voor mensen die nog wel kunnen fietsen (trappen), maar bijvoorbeeld een evenwichtsprobleem hebben. Zie onze huur info pagina voor modellen huur driewielfietsen en voorwaarden.

 

Ons assortiment bestaat uit gebruikte en nieuwe scootmobiels, rollators, rolstoelen, driewielfietsen,  onderdelen  aanhangers. Natuurlijk hebben we ook accessoires zoals: kussens, krukhouders, afdekhoezen, accu's, kleding, stalling, banden enz. Als wij occasions verkopen zijn deze geheel nagekeken en voldoen aan alle eisen en veiligheid. Een garantie van 3 maanden op uw aankoop is voor ons ( m.u.v. accu's) vanzelf sprekend. Tevens kunt u bij ons een verzekering afsluiten voor u scootmobiel.  

Jarenlange ervaring in mobiliteit hulpmiddelen en aanbevolen door veel revalidatie centrums.

 

Met ons grote aanbod aan driewiel fietsen vind u zeker de driewieler die bij u past en betaalbaar is.
BEL: 053-4363600
driewielfiets kope huren

driewielfiets
Wij... scootmobielshop Enschede zijn de specialist in hulpmiddelen als het gaat om mobiliteit en uw vrijheid te kunnen gaan waar u wil. Verkoop, Verhuur, Reparatie
van raam driewielfietsen
Wij verkopen de beste driewiel fiets:
Van Raam
driewielfiets rolstoel rollator scootmobiel
werkplaats
We hebben een uitstekende werkplaats met specialisten voor de reparatie of onderhoud van uw producten.